måndag 25 januari 2010

Fotostafetten omgång nr 1 - lag 1


Då kickar vi igång Fotostafettens första omgång!
För att alla som ville vara med i Fotostafetten skulle få en plats, bildade jag två stafettlag med 20 deltagare i varje och stafetterna kommer att starta med några dagars mellanrum.

Först ut är lag 1 och den första sträckan inleds av Birgitta på foto CHIP och det tema som jag ger henne är Från ovan. Birgitta har nu två dagar på sig att blogga sina tre bilder på temat innan hon ska skicka stafettpinnen vidare tillsammans med ett tema som hon väljer till Livsturisten. Lycka till!

Nedan finns hela den första laguppställningen och jag kommer att uppdatera listan med direktlänkar till respektive stafettinlägg allt eftersom stafetten fortskrider. I högerspalten finns listan över båda stafettlagen och där kommer jag uppdatera med direktlänkar allt eftersom varje delsträcka blir klar. Därför vill jag be alla deltagare att skriva en kommentar här i bloggen så snart ni gjort klar er sträcka av stafetten tillsammans med direktlänken till inlägget, så att jag på ett enkelt sätt kan hålla listan aktuell. Tack på förhand!OMGÅNG 1, LAG 1.
 1. foto CHIP
 2. Livsturistens Guldkorn i bilder
 3. Akson
 4. Eva-Lena Sjösteen
 5. KriBo
 6. CamillasFoto.se
 7. Jannikah
 8. Ingalill
 9. Barbro S
 10. Lisa
 11. Halloj världen!/Inger
 12. Pillargontanten
 13. Rajson
 14. Hagemor
 15. Carina
 16. Bitten
 17. Ingrid
 18. Margareta
 19. Sandra
 20. Cecilia/Svengland
..............................................................................................................................

En deltagare som anmält sig, Marcella, har jag tyvärr inte kunnat besöka eftersom bloggen är lösenordsskyddad. Så om du läser det här Marcella och fortfarande vill delta i stafetten måste du återkomma med en adress till en öppen blogg.

Följ min blogg med bloglovin för att enkelt hålla koll på när det händer nåt här!

Det ska bli så roligt att få följa er på stafetten och se hur ni tolkar era teman och inte minst vilka teman ni kommer att skicka vidare till varandra!

Nu kör vi!

hälsar Helena på Bildbloggerian

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

foto CHIP sa...

Tack för temat Helena!
Det känns hedrande att få starta upp och jättekul :)
Kunde inte vänta utan min triss ligger uppe och stafettpinnen är levererad. tror jag har tänkt på allt. Det ska bli så spännande att följa stafetten.
Ha det riktigt gott!

Louise Alexandersson sa...

Å nej jag han inte anmäla mig, men nästa gång =)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>> foto CHIP: Vilken supersnabb start på stafetten, bra jobbat! :)

>> Louise: Jag kan sätta upp dig på reservlistan ifall någon hoppar av!

Margareta sa...

Hej Helena, vad kul att jag kom med i första omgången. Jag ser att Birgitta redan lämnat stafettpinnen vidare. Det ska bli spännande att se hur vi tolkar temat vi får skickat till oss. Hur från ovan till slut ser ut. /Kram Margareta

Barbro S sa...

Hej, vilken rasande fart det är på stafetten. Pinnen är redan hos mig. Eftersom det är Fototriss i morgon så tar jag tid på mig med stafettinlägget till på måndag, visst är det okej. Tycker också det är lite tråkigt att det går så fort,är det inte roligare att vi hinner titta in hos varandra och kommentera också?

Louise sa...

TACK, tack snälla vad glad jag blir :)

Tack Louise

Lisa sa...

Nu har jag postat min triss och skickat vidare till http://blogg.aftonbladet.se/halloj

Mad World sa...

Nu har jag skickat vidare till nästa på listan.